maanantai 12. lokakuuta 2015

Lilli mätsäreissä

Kävimme perjantaina 9.10 pyörähtämässä match showssa Tampereella kahden koiran kera. Mukaan lähti siis Lilli ja miehin siskon rottwailer Elma. Minun pitäisi esittää Elma ensi kuussa Jyväskylän KV:ssä ja Elma ei ole aikaisemmin missään näyttelyissä tai mätsäreissä käynyt. Lähdimmekin siis vain opettelemaan miten siellä kehässä ollaan. Elman osalta mätsäri meni juuri niin hyvin kuin olisimme halunneetkin, mätsärin alussa sitä piti pitää seisomassa toisella kädellä mahan alta, mutta lopussa sitä sai jo asetella ja sain itse siirtyä seisomaan sen viereen tai eteen. Sinisen nauhan lisäksi emme Elman kanssa tuoneet kehästä mitään muuta.


No sitten tämä pari! Ehdotin Lotalle mutamaa päivää ennen mätsäriä, että esittäisikö Lotta Lillin lapsi&koira -kehässä. No siitä alkoi ahkera harjoittelu ja nämä kuvat ovat meidän "treeneistä" tai "leeneistä" kuten Lotta sen sanoo. ;)





Äiti sai luojan kiitos tuomarilta luvan olla tytön ja koiran mukana, koska noh, katsokaa nyt tuota koiran kokoa verrattuna tyttöön... Lotta antoi Lillille kaikki käskyt ja minä olin pitämässä vähän toisesta hihnasta kiinni, ettei Lilli päätä vaikka lähteä tutkimaan paikkoja kehän ulkopuolelle...



Kiltti koira <3 Ja reipas tyttö! Teki juuri kuten olimme sopineet: "Ei saa ujostella tuomarille, täytyy vastata kaikkeen mitä tuomari kysyy." ja tyttöhän vastasi.

Täältä kolmas sija ja pokaali koristamaan Lotan huoneen hyllyä. Siitä tulee kuulemma hänen ja Lillin palkintohylly, eli onkohan äiti kohta syrjäytetty näistä hommista? Kyllä Lotasta hyvä handleri tehdään!

Meille Lillin kanssa ei tullut kehästä muuta kuin punainen nauha, koira kyllä seisoi ja liikkui mielestäni hienosti ja käytös juuri niin hyvää kuin sillä on aina kehässä.

Sellaista tänne! Olen itse sisustanut kotona, makuuhuone koki aivan täydellisen muodonmuutoksen ja tykkään siitä ihan hirveästi! Tuo valoverho on vähän liikaa, kun se olikin noin suuri, mutta olkoon nyt hetken ja tuumaan sitten mitä siihen tilalle voisi tulla. Tässä kännykkälaatuiset kuvat...

Ennen...



...jälkeen.


Kuva on otettu samasta kohtaa huonetta eli ovelta. Aikamoinen parannus?


2 kommenttia:

  1. Ihana makuuhuone!! Ja suloisia kuvia Lotasta ja Lillistä :-) Onneksi sait pitää kiinni, välillä kammottaa katsella mätsäreissä kuinka joku polvenkorkuinen pieni ihminen esittää edes kultaisen noutajan kokoista koiraa, joka haluaisi mennä kauheasti nuuhkimaan edellä olevaa.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna-Kaisa. :) Makkarista tuli kyllä muutoksen myötä lempparihuoneeni ja se oli tarkoituskin. Nyt siellä viihtyy ja voi katsella iltaisin telkkaria tunnelmavalaistuksessa.

      Ei olisi kyllä mitään tullut, jos en olisi saanut pitää kiinni, en olisi toki siinä kohtaa tuota paria kehään edes laittanut... Enkä vaikka koira olisi pienempi jos homma on juurikin sitä tempomista ja koiran riehumista kehässä. Ei ei. Täytyy likan vähän kasvaa niin saa sitten kokeilla ilman äiskää. ;)

      Poista