maanantai 28. syyskuuta 2015

Salo RN 26.9.2015

Pyörähdimme Lillin kanssa Salossa ryhmänäyttelyssä viime lauantaina. Käytiin tosiaan vain kääntymässä kehän puolella, kun tuomari antoi meille EH:n ja kotiin saimme lähteä aika lailla tyhjin käsin. Onneksi oli Maikki-sisko omistajansa kanssa seurana niin ei sentään ihan turha reissu ollut. En osaa vain ollenkaan asennoitua siihen, että Lilli saa arvosteluksi jonkun ERIä huonomman. EH on Erittäin Hyvä. Se on siis erittäin hyvä tulos! Mutta kun koira on minun silmääni erinomainen ja niin monen muunkin tuomarin, doggiharrastajan ja kasvattajan silmään...

Lillin sisko, Maikki
Sanallinen arvostelu siis sinänsä on ihan paikkansapitävä, mutta aika paljon rokotetaan vähän reilun vuoden ikäisen dogin kohdalla siitä, että sillä on vielä kasvu kesken. Olen kuitenkin todellakin samaa mieltä tuomarin kanssa siitä, että tarvitsee poweria takaosaan ja että rintakehä saa vähän täyttyä vielä. Mutta... Mutta miksi se ei saanut sitä ERIä? *naurua*


Olen todella huono häviäjä ylipäätään ja siksi koiranäyttelyissä käyminen tuntuu välillä, kuin hakkaisin päätäni tiiliseinään... Tuomareilla kun on välillä niin eri näkemykset ja ajatukset tosiaan myös siitä, kuinka helposti se erinomainen tulos irtoaa. Nyt mustia/harlekiineja koiria oli näyttelyssä yhdeksän ja tuomari antoi yhden ERIn. Keltaisia oli kuusi ja sinne irtosi kaksi ERIä. Joten tiukassa ne oli kyllä kaikilla. Tuntuu vain niin turhalta välillä tehdä kaikki se valmistelu ja ajella pitkiä matkoja näyttelyiden perässä, kun lopulta kehässä oleminen on sen pari minuuttia ja sitten voikin jo lähteä kotiin. Tylsää.

(Lillistä ei ole kuvia kehästä, kun nyt ei ketään kuvaajaa ollut nakitettuna mukaan, mutta näissä ottamissani kuvissa esiintyy myöskin Jättiläisen-kasvatti, ihastuttava 9v veteraani-narttu. Kyllä vaan muori esiintyy edelleen hienosti!)


Mutta nyt ei onneksi ollut tylsää lähteä, koska suuntasimme Lillin sekä Maikki-siskon + Maikin omistajan kanssa Renkoon näiden kahden velipojan kotiin yökyläilemään! Näillä kolmella sisaruksella oli kyllä todella hyvät leikit koko lauantai-illan ja vähän yönkin puolella. Sunnuntaina taisi porukka olla jo aika väsynyt, kun ei oikein enää leikki lähtenyt käyntiin.

Lillin veli, Nasu ja sen mahtavat kuolajojot!
Lillin ja Nasun vauhtia
Maikki hieman epäileväisen näköisenä...
"Huomaako kukaan, että mulla on täällä kaksi naista?"
Sunnuntaina ajelin vielä Iittalan Outletin kautta kotiin ja toin sieltä kotiin tuliaisiksi vähän olut- ja viinilaseja sekä uuden paistinpannun (nyt viimein se Kovanaama meillekin!). Väsyneenä viikonlopusta kömmittiin illalla sitten koko perheen kesken olohuoneen sohvalle makoilemaan ja juomaan kaakaot kermavaahdolla ja vaahtokarkeilla! Nam!

Seuraavat näyttelyt ovatkin heti tulevana viikonloppuna eli 4.10 Hämeenlinnassa. Toivotaan tälle huonolle häviäjälle mieleisempää tulosta sieltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti